Postzegel Producten

De Supplementen 2022 zijn naar verwachting leverbaar vanaf begin februari 2023, bestellingen worden uitgeleverd zodra het mogelijk is.


Zegelopname
Kijk op deze pagina om te zien hoe de PostNL uitgiftes 2022 zijn opgenomen in de Importa Supplementen (Basis, Aanvullend/Velletjes, Typisch Nederlands).

Informatie en Prijzen
Meer informatie over de supplementen 2022 (bladnummering, prijzen, etc.) kunt u vinden in deze folder. (Download hier een overzicht van de prijzen, barcodes etc.)

Bekijk hier het voorblad met uitleg over de complementerende supplementen. (Download hier het voorblad Importa Supplementen 2022 als .pdf)

Foto’s van de Supplementen per albumblad
Bekijk hier alle foto’s van de albumbladen per Supplement. (Deze informatie volgt z.s.m.)

Supplementen van voorgaande jaren
Voor alle overige supplementen verwijzen wij u graag naar de Importa webwinkel.

Importa geeft jaarlijks drie aparte supplementen uit: basis, aanvullend en Mooi Nederland.

Op de volgende pagina’s kunt u per jaar zien welke postzegels er zijn uitgegeven en op welke wijze deze zijn opgenomen in de supplementen:

2022

2021

2020

2019

2018

2017

Meer informatie over de verschillen tussen de supplementen Basis, Aanvullend / Velletjes en Typisch Nederlands / Mooi Nederland vindt u op deze pagina.

Op dit moment is het bekende verzamelsysteem van Importa (V-Systeem) niet leveerbaar. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk de V-Banden en V-Bladen weer te kunnen leveren in de kwaliteit welke u van Importa gewend bent.

Tot dan leveren wij een alternatief voor het V-Systeem welke gelijk is qua maatvoering, op de volgende pagina’s kunt u de producten bekijken en bestellen:

Een samenvatting van de technische informatie zoals prijzen, artikel- en bladnummers, barcodes, etc. kunt op de volgende pagina’s vinden:
Informatie supplementen 2022

Informatie supplementen 2021

Informatie supplementen 2020

Informatie supplementen 2019

Informatie supplementen 2018

Informatie supplementen 2017

Informatie supplementen 2016

Om zeker te weten dat u de juiste supplementen van Juweel, SK of ST bestelt kunt u op de volgende pagina de albumbladen per stuk bekijken.

Op dit moment zijn er foto’s beschikbaar van de supplementen 2016, 2017, 2018, 2019 en 2020.

De verschillen vindt u overzichtelijk in deze brochure.