Postzegel Producten

Zegelopname
Kijk op deze pagina om te zien hoe de PostNL uitgiftes 2023 zijn opgenomen in de Importa Supplementen (Basis, Aanvullend/Velletjes, Typisch Nederlands).

Informatie en Prijzen
Meer informatie over de supplementen 2023 (bladnummering, prijzen, etc.) kunt u vinden in deze folder. (Download hier een overzicht van de prijzen, barcodes etc.)

Bekijk hier het voorblad met uitleg over de complementerende supplementen. (Download hier het voorblad Importa Supplementen 2023 als .pdf)

Foto’s van de Supplementen per albumblad
Bekijk hier alle foto’s van de albumbladen per Supplement. (De foto’s van Supplementen 2023 zijn nog niet beschikbaar, deze volgen z.s.m.)

Supplementen van voorgaande jaren
Voor alle overige supplementen verwijzen wij u graag naar de Importa webwinkel.

Crypto Postzegels
PostNL heeft dit jaar 2 Crypto Postzegels uitgegeven, maar heeft er voor gekozen om deze niet op te nemen in het jaarabonnement. De NVPH heeft beide postzegels wel als hoofdnummer opgenomen in de nieuwe catalogus.
IMPORTA heeft besloten beide uitgiftes wel op te nemen in het BASIS Supplement, omdat het officiële uitgiftes met een hoofdnummer in de catalogus betreft. Heeft u deze postzegels nog niet in uw bezit? Reserveer ze dan eenvoudig samen met uw supplementen via het onderstaande formulier.
Tevens is het mogelijk om de bijzondere varianten/kleuren van de digitale tweeling te bestellen via de IMPORTA webwinkel. Klik hier voor meer informatie over de Crypto Postzegels.

Uitleg speciale klemstrook Crypto Postzegels
In het BASIS Supplement 2023 zijn 2 Crypto Postzegels opgenomen, op blad 400 CR2. Door het gewicht van deze postzegels moeten deze bevestigd worden met een speciale klemstrook. De bovenste helft hebben wij alvast voor u op het blad bevestigd. De onderste helft is voorzien van een droge gomlaag en u kunt deze zelf vastzetten door (nadat u de Crypto Postzegel erin geplaatst heeft) deze licht vochtig te maken en dan aan te drukken. Zo blijft de Crypto Postzegel veilig op zijn plek als u door uw verzameling heen bladert.

Importa geeft jaarlijks drie aparte supplementen uit: basis, aanvullend en Mooi Nederland.

Op de volgende pagina’s kunt u per jaar zien welke postzegels er zijn uitgegeven en op welke wijze deze zijn opgenomen in de supplementen:

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

 

 

Meer informatie over de verschillen tussen de supplementen Basis, Aanvullend / Velletjes en Typisch Nederlands / Mooi Nederland vindt u op deze pagina.

Op dit moment zijn alleen de V-banden en V-cassettes te leveren in authentieke Importa kwaliteit:
De authentieke Importa V-Systeem Banden & Cassettes zijn uitgevoerd in extra zware kwaliteit. De gewatteerde banden
zijn voorzien van een Importa logo op de voor- en rugzijde. Op de rugzijde is tevens een vakje aangebracht, zodat u zelf de
banden kunt voorzien van een kaartje met beschrijving van de inhoud. De stevige cassettes zijn tevens voorzien van een
Importa logo op de voorzijde en zijn prachtig afgewerkt met afgeronde grepen.
Het zware 4-ringsmechaniek in de Luxe banden is vastgeklonken op drie bevestigingspunten, zodat u ervan verzekerd bent
dat uw verzameling veilig en stevig is opgeborgen.

Voor de V-bladen zijn wij nog aangewezen op een alternatief.
Momenteel zijn de authentieke Importa V-bladen helaas niet verkrijgbaar. Er wordt hard aan gewerkt om de V-bladen weer in productie te nemen,
tot dan bieden wij het bovenstaande alternatief. Deze merkloze bladen zijn wat betreft maatvoering gelijk aan de Importa V-bladen. De bladen
zijn gemaakt van weekmaker- en zuurvrije hardfolie. Het formaat van de bladen is 316 x 238 mm en zijn geschikt voor de Importa V-banden
met zwaar 4-ringsmechaniek.

De Importa V-Schutbladen zijn verkrijgbaar in de kleuren rood en zwart en zijn uitgevoerd in extra zware 250 grams kartonpapier.

Op de volgende pagina’s kunt u de producten bekijken en bestellen:

Een samenvatting van de technische informatie zoals prijzen, artikel- en bladnummers, barcodes, etc. kunt op de volgende pagina’s vinden:
Informatie supplementen 2022

Informatie supplementen 2021

Informatie supplementen 2020

Informatie supplementen 2019

Informatie supplementen 2018

Informatie supplementen 2017

Informatie supplementen 2016

De verschillen vindt u overzichtelijk in deze brochure.