Goudopdruk Populair albums

Uitleg wanneer goudopdruk banden Populair


De voorraad halffabricaten van Importa (reeds complete banden en losse ringmechanieken) heeft er alsnog voor gezorgd dat er nu een flinke voorraad Authentieke Importa Populair albums & cassettes beschikbaar is. Helaas is deze voorraad albums zonder goudopdruk uitgevoerd. De kleuren bruin, rood en groen zijn alleen als set (album met cassette) te bestellen.

Het donkerblauwe album is alleen zonder cassette leverbaar. Deze donkerblauwe kleur is de laatste blauwe Importa versie.

Momenteel onderzoeken wij de mogelijkheid om de gouddruk alsnog achteraf aan te brengen zodat we de POPULAIR muntenalbums en alle overige Thema albums zo snel mogelijk met de bijpassende teksten kunnen aanbieden.

Het nog ontbrekende zwarte Populair album en ook twee Luxe varianten in de kleuren blauw en bordeaux-rood  zijn momenteel in productie en kunnen wij u binnen enkele weken aanbieden. Alle nieuw geproduceerde albums bieden wij zowel met als zonder cassette aan.

De nu in productie zijnde POPULAIR muntenalbums zullen zowel met als zonder goudopdruk te bestellen zijn. Voor de overige Thema albums zijn wij qua goudopdruk in afwachting van de uitkomst van het eerdergenoemde onderzoek.