Munten per kilo
Kies uit bijna 70 landen!


Munten_per_kilo_Importa (2)Munten_per_kilo_Importa (2)
Munten_per_kilo_Importa (13)Munten_per_kilo_Importa (13)
Munten_per_kilo_Importa (15)Munten_per_kilo_Importa (15)
Munten_per_kilo_Importa (4)Munten_per_kilo_Importa (4)
Munten_per_kilo_Importa (5)Munten_per_kilo_Importa (5)
Munten_per_kilo_Importa (8)Munten_per_kilo_Importa (8)

Munten per kilo
Kies uit bijna 70 landen!

Vanaf:  10,00

De Importa Muntkilo’s zijn afkomstig van diverse inzamelacties voor goede doelen. De vrijwilligers halen de gouden, zilveren en euromunten uit de kilo’s, maar wat dan overblijft is een uniek en gevarieerd aanbod van munten. Deze munten zijn bij Importa verkrijgbaar per kilo en zelfs specifiek per land! Meer informatie over de herkomst van het aanbod is te lezen in de beschrijving op deze pagina. Dit aanbod is uniek in Nederland en een Importa Muntkilo geeft uren plezier aan uitzoeken en verzamelen!

 

(n.b. staat er bij een bepaald land of gewicht geen prijs, dan is het product momenteel niet op voorraad, probeer in dit geval een ander gewicht)

  • Beschrijving
  • Extra informatie

Beschrijving

De Importa Muntkilo’s zijn afkomstig van 2 inzamelacties van goede doelen. De vrijwilligers van deze goede doelen zamelen de munten in en zoeken hier, ten bate van het goede doel, de gouden en zilveren munten uit. De euromunten gaan uiteraard ook naar het goede doel, echter blijven er dan nog een hele hoop kilo’s munten over van de gehele wereld. Importa koopt deze munten op en krijgt deze van de ene inzamelactie geleverd als mix van wereldmunten, waardoor dit dus een leuke gevarieerde samenstelling is voor de verzamelaar. De vrijwilligers van de andere inzamelactie sorteren de munten eerst op land, hierdoor is het mogelijk om deze munten in een groot assortiment per land aan te bieden.

Momenteel zijn er bijna 70 verschillende gebieden beschikbaar, maar dit unieke aanbod zal regelmatig variëren afhankelijk van de beschikbare voorraad.

Tevens is het van diverse munten mogelijk om een kilo van een specifieke munt te bestellen (bijvoorbeeld Nederlandse centen of stuivers). Deze zijn erg leuk om uit te zoeken op bijvoorbeeld jaartal of type, maar ook worden deze munten gebruikt om bijvoorbeeld kunstwerken mee te maken. De Importa muntkilo’s zijn dus een uniek aanbod met vele mogelijkheden!

n.b. de aangeboden munten per kilo bevatten geen goud, zilver of euromunten. De foto’s zijn ter illustratie, elke bestelling is anders, wij kunnen niet aangeven welke munten er in uw kilo te vinden zijn.

Extra informatie

Land / Gebied

WERELD, EUROPA, – EUR 0,01, – EUR 0,02, – EUR 0,05, ALBANIE, ARABISCHE LANDEN, ARGENTINIE, BARBADOS, BELGIE, BOTSWANA, BRAZILIE, BULGARIJE, CANADA – CAD 0,01, CHILI, CHINA, COLOMBIA, COSTA RICA, CYPRUS, DDR, DENEMARKEN, ECUADOR, EGYPTE, ENGELAND – GBP 0,01, ENGELAND – GBP 0,02, EUROPA, FILIPPIJNEN, FINLAND, FRANKRIJK, GAMBIA, GHANA, GRIEKENLAND, GUATEMALA, HONGARIJE, IJSLAND, INDIA, INDONESIA, ISRAEL, ITALIE, JORDANIE, KENIA, LUXEMBURG, MACEDONIE, MADAGASCAR, MALAWI, MALEISIE, MALTA, MAROKKO, MAURITIUS, MEXICO, NEDERLAND, NEPAL, NICARAGUA, NIEUW ZEELAND, NIGERIA, NOORWEGEN, OOSTENRIJK, OUTSIDE EUROPA, PERU, POLEN, PORTUGAL, ROEMENIE, RUSLAND, SINGAPORE, SLOVENIE, SPANJE, SRI LANKA, THAILAND, TJECHIE, TURKIJE, USA – USD 0,01, USA – USD 0,05, VAE, VENEZUELA, YUGOSLAVIE, ZUID-AFRIKA, ZWEDEN

Gewicht

500 gram, 1.000 gram, 10.000 gram