Authentieke Muntkilo’s – Keuze uit bijna 100 landen – Uniek aanbod in Nederland!

Authentieke Muntkilo’s (per ½ kilo, 1 kilo of 10 kilo)

Keuze uit bijna 100 landen!

Klik hier om alle beschikbare Muntkilo’s te bekijken in de webshop!

De Importa Muntkilo’s zijn afkomstig van twee verschillende inzamelacties voor goede doelen, het ene goede doel levert ons de munten gespitst in twee groepen aan : Nederlandse munten en munten van de rest van de Wereld, dit zijn munten uit heel veel verschillende landen waardoor de Wereld kilo’s een leuke gevarieerde samenstellingen van authentieke munten voor de verzamelaar zijn.
Het andere goede doel sorteren alle munten op land uit waardoor wij u momenteel kilo’s munten van bijna 100 verschillende landen kunnen aanbieden. De Nederlandse munten worden zelfs per denominatie aangeleverd zodat wij u ook kilo’s van alleen de Nederlandse centen, stuivers, dubbeltjes, kwartjes of guldens etc. kunnen aanbieden. Deze zijn erg leuk om uit te zoeken op bijvoorbeeld jaartal, muntmeester of Koningin, maar ook worden deze munten gebruikt om bijvoorbeeld kunstwerken mee te maken of zelfs complete vloeren mee te bedekken. De Importa muntkilo’s zijn een uniek aanbod met dus vele mogelijkheden!

De vrijwilligers van de goede doelen zoeken ten bate van het goede doel de gouden-, zilveren- en euromunten uit de kilo’s, maar ook de penningen worden verwijderd waardoor de aangeleverde kilo’s munten alleen authentieke munten bevatten. Voor sommige landen geldt het dat de munten een periode van de laatste tientallen jaren beslaan, maar er zijn ook vele landen waarin u munten tegen kunt komen van 100 jaar oud of zelfs ouder.

De Importa Muntkilo’s zijn verkrijgbaar per ½ kilo, 1 kilo of 10 kilo en zelfs specifiek per land en of denominatie! Dit aanbod is uniek in Nederland en de Importa Muntkilo’s geven u uren plezier aan uitzoeken en verzamelen!

Uw gekozen aantal kilo’s zullen met zorg uit onze gevarieerde voorraad afgewogen worden.

n.b. Op de foto’s ziet u de munten van onze huidig beschikbare voorraad, omdat wij uw bestelling geheel willekeurig uit deze voorraad afwegen kunnen wij u niet aangeven welke munten er zich precies in uw kilo bevinden.