Overige Producten

Op dit moment is het bekende verzamelsysteem van Importa (V-Systeem) niet leveerbaar. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk de V-Banden en V-Bladen weer te kunnen leveren in de kwaliteit welke u van Importa gewend bent.

Tot dan leveren wij een alternatief voor het V-Systeem welke gelijk is qua maatvoering, op de volgende pagina’s kunt u de producten bekijken en bestellen:

De voorraad halffabricaten van Importa (reeds complete banden en losse ringmechanieken) heeft er alsnog voor gezorgd dat er nu een flinke voorraad Authentieke Importa Populair albums & cassettes beschikbaar is. Helaas is deze voorraad albums zonder goudopdruk uitgevoerd. De kleuren bruin, rood en groen zijn alleen als set (album met cassette) te bestellen.

Het donkerblauwe album is alleen zonder cassette leverbaar. Deze donkerblauwe kleur is de laatste blauwe Importa versie.

Momenteel onderzoeken wij de mogelijkheid om de gouddruk alsnog achteraf aan te brengen zodat we de POPULAIR muntenalbums en alle overige Thema albums zo snel mogelijk met de bijpassende teksten kunnen aanbieden.

De POPULAIR muntenalbums zijn zowel met als zonder goudopdruk te bestellen. Voor de overige Thema albums zijn wij qua goudopdruk in afwachting van de uitkomst van het eerdergenoemde onderzoek.

De POPULAIR banden zonder goudopdruk (afmeting 240 mm x 275 mm) zijn ook geschikt, en voorlopig dus een goed alternatief,  als lege band voor onderstaande Importa Thema albums met dezelfde afmetingen: