Informatie Juweel, SK en ST Postzegelalbums

S1


De uitgebreide productinformatie kunt u terugvinden in een PDF (Adobe Acrobat). Door op de afbeelding of de link van uw keuze te klikken wordt de PDF met de productinformatie in een nieuw venster geladen. Op deze manier heeft u een totaaloverzicht per product en kunt de informatie gemakkelijk offline bekijken en/of printen.

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en zijn advies verkoopprijzen.

Hieronder vindt u de algemene productinformatie. U kunt hier naar de webwinkel: WEBWINKEL.

Juweel Album

juweel

Het Juweel album is een met de handgemaakt, gewatteerd kunstlederen album met messing boekschroeven en een kunstlederen cassette. Keuze uit de kleuren Wijnrood of Blauw. Albumformaat 290 mm x 330 mm. De postzegels zijn voorbedrukt op zeer luxe, licht getinte 175 grams bladen en tevens voorzien van weekmakervrije ontspiegelde klemstrokenDe bladen zijn uitgevoerd met afgeronde hoeken en voorzien van scharniersleuven zodat de bladen altijd vlak liggen. Bladformaat 275 mm  x 306 mm. Juweel albums zijn beschikbaar voor: Nederland, Curaçao, De Nederlandse Antillen, Aruba en Republiek Suriname. U kunt hier naar de webwinkel: WEBWINKEL.

SK Album

ned.alb+indieHet SK album is een met de handgemaakt, 4-rings, kunstlederen album met goudkleurige metalen hoeken en een kartonnen hoes. Albumformaat 268 mm x 318 mm. Keuze uit de kleuren Wijnrood of Blauw. Een kunstlederen cassette in bijpassende kleur is eventueel los bij te bestellen. De postzegels zijn voorbedrukt op luxe, 170 grams natuur-witte bladen en tevens voorzien van weekmakervrije ontspiegelde klemstroken. Bladformaat 241 mm  x  306 mm. SK albums zijn alleen beschikbaar voor Nederland. U kunt hier naar de webwinkel: WEBWINKEL.

ST Albums

sk-album

Het ST album is een met de handgemaakt, 4-rings, kunstlederen album met goudkleurige metalen hoeken en een kartonnen hoes. Albumformaat 268mm x 318 mm. Keuze uit de kleuren Wijnrood of Blauw. Een kunstlederen cassette in bijpassende kleur is eventueel los bij te bestellen. Tot en met 2014 zijn de postzegels voorbedrukt op 110 grams witte bladen. Sinds de uitgifte van de 2015 supplementen worden ze voorbedrukt op luxe, 170 grams natuur-witte bladen. Bladformaat 241 mm  x  306 mm. ST albums zijn beschikbaar voor: Nederland, Republiek Indonesië,  Curaçao en de Nederlandse Antillen samen in één album,  Nederlands Indië en Nederlands Nieuw Guinea samen in één album. U kunt hier naar de webwinkel: WEBWINKEL.