Importa / KLOMP G.T.P. is aanwezig op de Postex 2019 in Apeldoorn

Importa / KLOMP G.T.P. is aanwezig op de Postex 2019 in Apeldoorn

Wij zijn komende vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 november aanwezig op de grote postzegelshow Postex in Apeldoorn.

Importa / KLOMP G.T.P. is te vinden in stand 22, een compleet overzicht van de beursindeling kunt u hier vinden: Plattegrond_2019.

Stichting Postex organiseert i.s.m. de Gezamenlijke Stuurgroep Evenementen (GSE), een samenwerkingsverband van de Koninklijke Nederlandse Bond van Filatelistenverenigingen (KNBF), de Nederlandse Vereniging van Postzegelhandelaren (NVPH) en PostNL, dit jaar voor de eenentwintigste maal de nationale Postzegelshow POSTEX 2019.

Een groots filatelistisch evenement voor de verzamelaar en het hele gezin. Met een actief kijk-doe- programma met onder andere:
Jeugdfilatelie, handelarenstands, PostNL, Dag van de Postzegel, promotiestands van gespecialiseerde filatelisten verenigingen, tentoonstelling, postzegelbergen, gratis taxaties van verzamelingen en losse postzegels en nog veel meer.

De Postzegelshow POSTEX 2019 wordt gehouden in Omnisport, Voorwaarts 55, 7321 MA  Apeldoorn.

(kijk voor bereikbaarheid per openbaar vervoer en auto op www.postex.nl)

Openingstijden:

vrijdag 1 november van 10.00 tot 17.00 uur

zaterdag 2 november van 10.00 tot 17.00 uur

zondag 3 november van 11.00 tot 16.00 uur.

Toegangsprijs bedraagt € 5,00 per persoon, de jeugd t/m 17 jaar heeft gratis toegang.

Komt u zelf ook naar de Postex in Apeldoorn en wilt u dat wij een specifiek Importa product voor u meenemen?
Het lukt helaas niet om het gehele Importa assortiment naar de beurzen mee te nemen. Dus wilt u dat wij een bepaald product of bestelling voor u meenemen, laat het ons dan graag even weten. Wij zorgen er dan voor dat u dit product op de beurs kan ophalen en dus bijvoorbeeld portokosten bespaart.

We hopen u op de beurs in Apeldoorn te zien, maar anders zijn de Importa producten ook nog gewoon online te bestellen in de Importa Webshop.