Importa POPULAIR Muntbladen, Albums & Cassettes

Importa POPULAIR Muntbladen, Albums & Cassettes

Importa POPULAIR Muntbladen, Albums & Cassettes -> Weer terug op de markt als POPULAIR by KLOMP

Even een terugblik :

Door het sluiten van Importa in november 2015 dreigde een groot aantal postzegelverzamelaars in de problemen te komen voor wat betreft de voortzetting van hun postzegelverzameling in het vertrouwde Importa systeem (Juweel, SK en ST supplementen en albums).

Wij zijn er toen in geslaagd dit unieke product in identieke kwaliteit voort te zetten. Dit mede dankzij de door Importa overgedragen knowhow, leveranciers en grondstoffen èn uw hulp en tips.

Tegelijkertijd steeg de vraag naar een ander uniek product van Importa: de Importa Populair albums en transparante muntbladen met de bijpassende schuifjes.

Om aan deze vraag tegemoet te komen zijn we, zodra de productie van de Importa supplementen en albums en de Kindersupplementen op de rit stonden, begonnen met het onderzoeken van de productie-mogelijkheden hiervan. Vele maanden later, na veel te nemen hobbels en de nodige tegenslagen, zijn we er ook hier in geslaagd een goed resultaat neer te zetten. Ook ditmaal mede dankzij de knowhow, kennis onder winkeliers en verzamelaars en verdieping in het gehele productieproces. Uiteraard zijn formaat, systeem en materiaalkeuze dezelfde gebleven. Ook nu glijden de horizontale schuifjes moeiteloos in de bijbehorende muntbladen en door het gebruik van voor munten veilige zuurvrije en tevens weekmakervrije materialen worden uw munten niet aangetast en blijven in topconditie.

Uiteindelijk hebben we het product laten testen door een aantal verzamelaars. Van hen hebben we een dusdanig positieve feedback gekregen dat wij menen er van uit te mogen gaan dat dit een nieuw geslaagd project is. Natuurlijk beseffen wij dat elk nieuw product gedurende een langere tijdspanne een intensievere test zal moeten doorstaan. In deze vertrouwen wij op onze  samenwerking met u. Indien u op- en/of aanmerkingen heeft stellen wij het op prijs als u die met ons zou willen delen, zodat wij deze mee kunnen nemen in het volgende productieproces en zo mogelijk een en ander aan kunnen passen om tot steeds betere producten te komen.

Bekijk de Populair artikelen direct hier in onze shop!

Download hier de brochure