Reserveren supplement(en) 2023


Informatie IMPORTA Supplementen 2023:

Zegelopname
Kijk op deze pagina om te zien hoe de PostNL uitgiftes 2023 zijn opgenomen in de Importa Supplementen (Basis, Aanvullend/Velletjes, Typisch Nederlands).

Informatie en Prijzen
Meer informatie over de supplementen 2023 (bladnummering, prijzen, etc.) kunt u vinden in deze folder. (Download hier een overzicht van de prijzen, barcodes etc.)

Bekijk hier het voorblad met uitleg over de complementerende supplementen. (Download hier het voorblad Importa Supplementen 2023 als .pdf)

Foto’s van de Supplementen per albumblad
Bekijk hier alle foto’s van de albumbladen per Supplement. (De foto’s van Supplementen 2023 zijn nog niet beschikbaar, deze volgen z.s.m.)

Supplementen van voorgaande jaren
Voor alle overige supplementen verwijzen wij u graag naar de Importa webwinkel.

Crypto Postzegels
PostNL heeft dit jaar 2 Crypto Postzegels uitgegeven, maar heeft er voor gekozen om deze niet op te nemen in het jaarabonnement. De NVPH heeft beide postzegels wel als hoofdnummer opgenomen in de nieuwe catalogus.
IMPORTA heeft besloten beide uitgiftes wel op te nemen in het BASIS Supplement, omdat het officiële uitgiftes met een hoofdnummer in de catalogus betreft. Heeft u deze postzegels nog niet in uw bezit? Reserveer ze dan eenvoudig samen met uw supplementen via het onderstaande formulier.
Tevens is het mogelijk om de bijzondere varianten/kleuren van de digitale tweeling te bestellen via de IMPORTA webwinkel. Klik hier voor meer informatie over de Crypto Postzegels.

Uitleg speciale klemstrook Crypto Postzegels
In het BASIS Supplement 2023 zijn 2 Crypto Postzegels opgenomen, op blad 400 CR2. Door het gewicht van deze postzegels moeten deze bevestigd worden met een speciale klemstrook. De bovenste helft hebben wij alvast voor u op het blad bevestigd. De onderste helft is voorzien van een droge gomlaag en u kunt deze zelf vastzetten door (nadat u de Crypto Postzegel erin geplaatst heeft) deze licht vochtig te maken en dan aan te drukken. Zo blijft de Crypto Postzegel veilig op zijn plek als u door uw verzameling heen bladert.Reserveren is niet meer nodig, bestel direct via de IMPORTA webshop!
Vul onderstaand formulier in om uw supplementen te reserveren:

  Bedrijfsnaam ( indien van toepassing ):

  KvK nummer ( indien van toepassing ):

  Uw aanhef:

  Uw naam (verplicht):

  Heeft u al eerder artikelen bij ons besteld ?:  

  Uw klantnummer (niet verplicht):

  Straatnaam + huisnr. (verplicht):

  Postcode (verplicht):

  Plaatsnaam (verplicht):

  Uw e-mail (verplicht):

  Telefoonnummer (verplicht):


  Nederland Juweel (met klemstroken)

  Nederland SK (met klemstroken)


  Nederland ST (zonder klemstroken)


  Kindersupplement:


  Crypto Postzegels:


  Eventuele opmerkingen

  Nadat u op onderstaande knop drukt reserveert u uw supplement(en). U ontvangt hiervan een bevestigingsmail.
  Mocht u de email niet zien, bekijk dan a.u.b. uw spam folder.