Decemberzegels 2017

Hoe worden de Decemberzegels opgenomen in het Basis en Aanvullend supplement ? Zie hieronder.

Basis supplement

Als 10 losse zegels

post_nl_christmas_stamps_rgb_1 - Copy22

Als half velletje.

Extra info: Velletje van 10 postzegel – Verkrijgbaar bij uw winkelier, maar alleen in combinatie met de Jaarcollectie of PTT mapjes van PostNL. Dit velletje van 10 is de afgeknipte bovenkant van een velletje van 20 en bevat geen namen van kunstenaars.

postnl_december_sht_10_rgb

Bekijk hier het gehele Basis supplement

 

 

 

Aanvullend supplement

Als compleet velletje

Extra info: Velletje van 20 postzegels – Verkrijgbaar bij uw winkelier. Op dit velletje van 10 zijn de namen van de 10 kunstenaars op de volgende wijze gepositioneerd : 5 namen van kunstenaars onder de 2e horizontale rij van 5 postzegels en 5 namen van kunstenaars boven de 3e horizontale rij van 5 postzegels. De onderste 10 postzegels zijn op afwijkende willekeurige posities geplaatst waardoor meerdere combinaties van zegels in blokken van 4, horizontale-, en verticale paren verzameld kunnen worden.

post_nl_christmas_stamps_rgb_1

Als speciaal velletje van 10 zegels

Velletje van 10 postzegels – Verkrijgbaar bij uw winkelier en diverse speciale verkooppunten, heden alleen verkrijgbaar in combinatie met 10 ansichtkaarten, vanaf 6 januari 2018 is het velletje ook los te koop. Op dit velletje van 10 zijn de namen van de 10 kunstenaars op de volgende wijze gepositioneerd : 5 namen van kunstenaars boven de 1e horizontale rij van 5 postzegels & 5 namen van kunstenaars onder de 2e horizontale rij van 5 postzegels

postnl_december_sht_10_rgb (1)

Bekijk hier het gehele Aanvullend supplement